Haak cursus

Haak cursussen voor beginners en gevorderden

Heb je altijd al een mooie deken willen haken, van die kleine poppetjes, een sjaal of een grote mandela? Dan ben je bij Meistijl aan het goede adres!

In de lessen zit je met alle niveaus door elkaar. Dit is gezellig en zo kun je van elkaar leren en inspireren. Iedereen werkt aan zijn eigen projecten en in zijn eigen tempo. Ook kun je op ieder gewenst moment beginnen met een cursus. Je hoeft dus niet te wachten tot de cursus begint.

Als beginner leer je de basis van het haken. Je leert diverse steken zoals lossen, vasten en stokjes. Ook leer je recht haken en wat draad spanning is. Het van kleur wisselen en in het rond haken komt aan bod. Dit zijn technieken die je leert kennen om kleine poppetjes en mandelas te maken.

Voor de gevorderden is er ook nog genoeg te leren. Zo kun je ingewikkelde haaksteken leren zoals bobbels, stersteek en de krokodillen steek. Er zijn andere leuke technieken zoals werken met kraaltjes, manden maken en zelf garen maken. En dan natuurlijk patroon lezen! Veel cursisten vinden patronen en diagrammen lezen moeilijk. Daar besteden we ook veel aandacht aan.

Alle workshops en cursussen zijn met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht. De lessen zijn in mijn eigen atelier aan huis.

Ben je linkshandig? Geen probleem, ik kan zowel rechts- als linkshandig haken.

De cursus bestaat uit 8 lessen. Deze lessen zijn op de maandagavond van 19.30-21.30. Bij de eerste les krijg je een haaknaald en een bol garen. Je kan instromen wanneer je wil. Gemiste lessen kunnen binnen twee weken ingehaald worden. Op dit moment is er een cursus op de maandagavond. Bij minimaal twee cursisten kan er een cursus op een andere dag gestart worden.

Ik werk met abonnementen. Je kan kiezen uit een abonnement voor een jaar, half jaar en 10 weken.
Jaar abonnement van 40 weken €1375
Half jaar abonnement van 20 weken €690
10 weken abonnement €350

Wat krijg je ervoor terug:
– iedere week haakles (voor de lengte van je abonnement, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen)
– bij het eerste abonnement krijg je een haaknaald en bolletje garen cadeau
– koffie/thee en wat lekkers
– rust in je hoofd tijdens het haken
– je kan de creaties maken die je altijd al wilde maken
– professionele haakles van Marlous
 

2023 data van de maandagavond les
17 april
8 mei
22 mei
5 juni
19 juni
3 juli

Heb je interesse, of wil je op een andere avond les? Neem contact met mij op via onderstaand e-mail adres: info@meistijl.nl